Helsingin Navigaattorit
10.3.2019

Yhteystietomme

Hallitus

kommodori Kari Suvela 0400 281278 puheenjohtaja, viralliset asiat kommodori@navis.fi
varakommodori Pekka Tupasela 040 7500641 varapuheenjohtaja
jäsen Lauri Kujanpää 050 5427493 sihteeri info@navis.fi
jäsen Tomas Backman 040 8170505 katsastuspäällikkö
jäsen Timo Strömberg
jäsen Kari Pohjola

Viralliset asiat

Virallisissa asioissa seuraa edustaa Kari Suvela.

Laskutusosoitteemme on

Helsingin Navigaattorit r.y.
Värälänkuja 1
00950 HELSINKI

Rutiiniasiat

Voit ilmoittaa kommodorille tai sihteerille:

Katsastukset

Jäsen- ja katsastusmaksujen ohjeet tulevat vuoden ensimmäisessä jäsenkirjeessä. Katsastusmaksun maksaneelle jäsenelle lähetetään erillinen katsastusinfopaketti, joka sisältää seuramme katsastajien yhteystiedot ja veneenomistajan ohjeet sekä oman veneen katsastusilmoituksen.

Joskus halutaan käyttää seuran ulkopuolista katsastajaa. Se ei vähennä katsastusmaksua eikä oikeuta lomakkeiden täyttämättä jättämiseen. Hyväksyttävä syy on veneen kaukainen sijainti (muualla Suomessa tai ulkomailla). Perheenjäsenen tai sukulaisen on jäävättävä itsensä katsastuksesta.

Ulkopuolisen katsastajan käyttö: Katsastusmaksu maksetaan normaalisti ja veneenomistaja saa infopaketin. Vieras katsastaja voi katsastaa veneen, joka kuuluu tai halutaan seuramme venerekisteriin. Hänelle on ilmoitettava, että katsastuspöytäkirjan lisäksi on täytettävä ja allekirjoitettava myös veneenomistajalla oleva seuramme oma katsastusilmoitus. Veneenomistaja lähettää postitse katsastusilmoituksen ja peruskatsastuksessa myös katsastuspöytäkirjan valkoisen osan sihteerille seuraavalla osoitteella.