Helsingin Navigaattorit
25.06.2017

Yhteystietomme

Tällä sivulla näkyvät sähköpostiosoitteet on tarkoitettu vain nykyisille (ja tuleville) jäsenillemme sekä laivuritutkintojen kokelaille.

Emme halua vastaanottaa sähköpostitse mitään muita kuin suoraan seuraamme tai jäseniämme koskevia viestejä. Vaikka markkinointiasianne olisi veneileville ihmisille suunnattua, emme ole kiinnostuneet siitä. Sanomme EI kaikille ryhmälähetyksille sekä gallupeille, mainoksille, markkinoinnille ja muulle roskapostille. Jos kiellosta huolimatta käytätte osoitettamme väärin, lupaamme jättää tuotteenne ja palvelunne käyttämättä.

Toimihenkilöt

kommodori Kari Pohjola 040 5713193 puheenjohtaja, viralliset asiat
varakommodori Kari Suvela 0440 707181 varapuheenjohtaja
jäsen Tomas Backman 040 8170505 katsastukset

Viralliset asiat

Virallisissa asioissa seuraa edustaa Kari Pohjola. Toivomme hänelle työrauhaa – yhteydenotot vain erittäin tärkeissä virallisissa asioissa.

Laskutusosoitteemme on

Helsingin Navigaattorit r.y.
Myllymatkantie 2 C 93
00920 HELSINKI

Rutiiniasiat

Voit ilmoittaa seuralle sähköpostitse seuralle [koodattu kuvaksi]:

Pyrimme myös vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin. Nettisivujen palaute samalla osoitteella.

Katsastukset

Jäsen- ja katsastusmaksujen ohjeet tulevat vuoden ensimmäisessä jäsenkirjeessä. Katsastusmaksun maksaneelle jäsenelle lähetetään erillinen katsastusinfopaketti, joka sisältää seuramme katsastajien yhteystiedot ja veneenomistajan ohjeet sekä oman veneen katsastusilmoituksen.

Joskus halutaan käyttää seuran ulkopuolista katsastajaa. Se ei vähennä katsastusmaksua eikä oikeuta lomakkeiden täyttämättä jättämiseen. Hyväksyttävä syy on veneen kaukainen sijainti (muualla Suomessa tai ulkomailla). Perheenjäsenen tai sukulaisen on jäävättävä itsensä katsastuksesta.

Ulkopuolisen katsastajan käyttö: Katsastusmaksu maksetaan normaalisti ja veneenomistaja saa infopaketin. Vieras katsastaja voi katsastaa veneen, joka kuuluu tai halutaan seuramme venerekisteriin. Hänelle on ilmoitettava, että katsastuspöytäkirjan lisäksi on täytettävä ja allekirjoitettava myös veneenomistajalla oleva seuramme oma katsastusilmoitus. Veneenomistaja lähettää postitse katsastusilmoituksen ja peruskatsastuksessa myös katsastuspöytäkirjan valkoisen osan sihteerille seuraavalla osoitteella.

Postitusosoite katsastuslomakkeille:

Helsingin Navigaattorit r.y.
Konalantie 7 C 15
00370 HELSINKI